KUMY

Open Atelier KuMy

boetseren en schilderen | studio KuMy | 2018

Het KuMy open atelier voor schilderen, boetseren en beeldhouwen.

Ongeveer eens in de twee/drie weken op zaterdag en om de week op dinsdag is er een KuMy open atelier om te werken aan wat jij zelf graag zou willen maken, uitproberen of leren maken, basismaterialen en gereedschappen zijn aanwezig. De dagen zijn geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde omdat ik iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleid.

De 5 voordelen van workshops in Open Atelier KuMy

1: Inschrijven per datum en tijd

Je bepaalt zelf hoe vaak je naar een les komt. Je zit niet vast aan een jaarcursus, maar je koopt een rittenkaart en plant de lessen zoals ze in jouw agenda passen.

2: Alleen een les betalen als je bent geweest

Als je onverwacht ziek wordt of griepverschijnselen hebt is het beter thuis te blijven. Mijn workshops betaal je alleen als je bent geweest. Het kan dus zijn dat er een aantal weken tussen je lessen zit, omdat dat voor jou beter uitkomt.

3: Lessen duren 3 uur

In tegenstelling tot veel creativiteitscentra duren mijn lessen 3 uur. 

4: Persoonlijke begeleiding

Tijdens de lessen maak je wat jij wil maken en ik begeleid en geef advies. Door de persoonlijke aanpak zijn de lessen zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk. De ondersteuning kan zowel op het technische als op het expressieve vlak liggen.

5: Boetseren, schilderen en beeldhouwen door elkaar

Ik ben gespecialiseerd in veel technieken. Ik ben zowel op het vlak van de tweedimensionale als driedimensionale technieken opgeleid en kan iedereen van advies en kennis voorzien. De meeste cursussen omvatten één techniek en daar zit je dan aan vast. Doordat ik verschillende ruimtes heb is het mogelijk de techniek te kiezen per datum. Doordat iedereen wat anders maakt werkt dat heel stimulerend en inspirerend. Het maximum aantal deelnemers is 8 per datum.

Voor opgeven en data Boetseren en Schilderen

Voor opgeven en data Beeldhouwen

beeldhouwen | studio KuMy | 2017

Toelichting

  1. Minimaal 6 deelnemers totaal per datum
  2. De kosten zijn inclusief, koffie, thee en wat lekkers en de basismaterialen en gereedschappen.
  3. Voor schilderen: papier, verf, kwasten, voor boetseren: gereedschap, klei (naar redelijkheid) excl stookkosten en voor beeldhouwen: gereedschap en voor beginners een klein stuk zachte steen (speksteen).
  4. Afzeggen kan tot uiterlijk 24 uur van te voren. Bij te late afmelding wordt de les in rekening gebracht (behalve bij ziekte of ernstige overmacht).

Eerstvolgende data (bij veel vraag kunnen nog data worden toegevoegd):

17, 24, 26, 28 en 31 januari 2023
7, 9, 11, 14, 21, 23 en 25 februari 2023
7, 9, 11, 14, 21, 23, 25 en 28 maart 2023
4, 11, 13, 15, 18, 20, 22 en 25 april 2023

Interesse?
Boek direct voor één of meerdere data Boetseren en Schilderen of voor Beeldhouwen of neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

schilderen | studio KuMy | 2018

Loop je tijdens het werken vaak vast en weet je niet hoe je dat punt voorbij komt? Of vind je het juist zo lastig om te beginnen? Dan help ik je verder. Wil je weten waar nou echt je talenten liggen of waar je je nog in zou kunnen verbeteren? Ook daar kan ik je in begeleiden en adviseren. Misschien loop je af en toe tegen vragen aan als je zelfstandig aan het werk bent met beeldhouwen, boetseren of schilderen. Bij mij is het ook mogelijk dat je werk meeneemt waar je nog niet tevreden mee bent, dan kijken we samen hoe je er verder mee zou kunnen.

boetseren | studio KuMy | 2022

boetseren | studio KuMy | 2022

boetseren | studio KuMy | 2022