KUMY

opdrachten

Regelmatig werk ik in opdracht van particulieren en bedrijven. Opdrachten kunnen erg uiteenlopen van klein tot groot; soms trofeeën, een afscheids- of jubileumgeschenk, trouw of geboortegeschenk, zoals een geboortebol/spaarpot of penning met portret van de baby.

... lees verder

myrte van dijk

Myrte bij wit marmeren beeld  in studio Cervietti

Al van jongs af aan ben ik veel aan het tekenen, schilderen en knutselen waarbij de keuze voor de Vrije School een extra stimulans voor het ontwikkelen van mijn creatieve vaardigheden betekende. Mijn reizen naar onder meer India, Nepal, Israël en Australië bieden een onuitputtelijke bron van inspiratie.

... lees verder

exposities

Met enige regelmaat exposeer ik mijn werk op diverse locaties. Op dit moment bouw ik aan een nieuwe collectie en neem ik deel aan enkele groepsexposities.
Beelden maak ik door met mijn handen te voelen en met mijn ogen te kijken, als het enigszins kan wil ik graag dat mijn publiek mijn beelden op dezelfde manier kan ervaren. Al staan veel beheerders van locaties dat niet toe, ik vind het van toegevoegde waarde als beelden aangeraakt kunnen worden en juich dat dan ook toe wat mijn werk betreft.

... lees verder

kunsteducatie

Sinds 2001 geef ik kunstcursussen en workshops tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen en bronsgieten.

Tijdens mijn studie begon ik met het geven van kunstcursussen aan doven en slechthorenden (na het volgen van cursussen Nederlandse Gebarentaal).

... lees verder