KUMY

kumy zaterdagatelier

boetseren en schilderen | studio KuMy | 2018

Het KuMy zaterdagatelier voor schilderen, boetseren en beeldhouwen.
Ongeveer eens in de drie weken is er een KuMy zaterdagatelier om te werken aan wat jij zelf graag zou willen maken, uitproberen of leren maken, basismaterialen en gereedschappen zijn aanwezig. De dagen zijn geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde omdat ik iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleid.
Het zaterdagatelier duurt van 10 tot 13 uur.
(Wil je de hele dag komen schilderen, boetseren of beeldhouwen, alleen of met een groepje, neem dan contact op voor de mogelijkheden.)

beeldhouwen | studio KuMy | 2017

Loop je tijdens het werken vaak vast en weet je niet hoe je dat punt voorbij komt? Of vind je het juist zo lastig om te beginnen? Dan help ik je verder. Wil je weten waar nou echt je talenten liggen of waar je je nog in zou kunnen verbeteren? Ook daar kan ik je in begeleiden en adviseren. Misschien loop je af en toe tegen vragen aan als je zelfstandig aan het werk bent met beeldhouwen, boetseren of schilderen. Bij mij is het ook mogelijk dat je werk meeneemt waar je nog niet tevreden mee bent, dan kijken we samen hoe je er verder mee zou kunnen.

De technieken zijn afhankelijk van de keuze van de deelnemer, dus van jou. Ik heb maximaal 5 plekken om te beeldhouwen en er zijn tegelijk maximaal 6 plekken om te boetseren of te schilderen. Per keer is er een maximum aan 8 cursisten.
Neem gerust contact op voor meer informatie, data en prijzen.

schilderen | studio KuMy | 2018