KUMY

kumy open atelier

boetseren en schilderen | studio KuMy | 2018

Het KuMy open atelier voor schilderen, boetseren en beeldhouwen.

Ongeveer eens in de twee/drie weken op zaterdag en om de week op dinsdag is er een KuMy open atelier om te werken aan wat jij zelf graag zou willen maken, uitproberen of leren maken, basismaterialen en gereedschappen zijn aanwezig. De dagen zijn geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde omdat ik iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleid.

De 5 voordelen van workshops in Open Atelier KuMy

1: Inschrijven per datum en tijd

Je bepaalt zelf hoe vaak je naar een les wilt komen. Groepen variëren en dat zorgt voor veel inspiratie en leuke contacten. Je zit ook niet vast aan een jaarcursus, maar koopt een rittenkaart en plant de lessen zoals ze jou passen.

2: Alleen een les betalen als je bent geweest

Als je onverwacht ziek wordt of griepverschijnselen hebt is het beter thuis te blijven, dat is voor iedereen beter. Mijn workshops betaal je alleen als je bent geweest. Het kan dus zijn dat er misschien zelfs een paar maanden tussen je lessen zit, omdat dat voor jou beter voelt of uitkomt.

3: Lessen duren 3 uur

In tegenstelling tot veel creativiteitscentra duren mijn lessen 3 uur (i.p.v. 2,5 uur) dan is er ruimte om tot elkaar te komen tijdens een kopje koffie of thee terwijl er ook goed gewerkt kan worden.

4: Persoonlijke begeleiding

Tijdens de lessen maak je wat jij wil maken en ik begeleid en geef advies. Door de persoonlijke aanpak zijn de lessen zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk. Voor cursisten die meer over technieken willen weten of juist meer begeleiding willen op het expressieve vlak.

5: Boetseren, schilderen en beeldhouwen door elkaar

De meeste cursussen omvatten één techniek en daar zit je dan aan vast. Doordat ik verschillende ruimtes heb, is het mogelijk de techniek te kiezen per datum en doordat iedereen ergens anders mee bezig is, werkt dat heel stimulerend en inspirerend. Het maximum aantal deelnemers is 8 want ik wil wel iedereen voldoende aandacht kunnen geven en begeleiden met wat nodig is.
Ik ken veel technieken en ben zowel op het vlak van de tweedimensionale als driedimensionale technieken opgeleid en kan iedereen van advies, kennis en inzicht voorzien.

Voor opgeven en data Boetseren en Schilderen

Voor opgeven en data Beeldhouwen

beeldhouwen | studio KuMy | 2017

De technieken zijn afhankelijk van de keuze van de deelnemer, dus van jou. Per keer is er een maximum aan 8 cursisten.

Toelichting

  1. Minimaal 6 deelnemers totaal per datum
  2. De kosten zijn inclusief, koffie, thee en wat lekkers en de basismaterialen en gereedschappen.
  3. Voor schilderen: papier, verf, kwasten, voor boetseren: gereedschap, klei (naar redelijkheid) excl stookkosten en voor beeldhouwen: gereedschap en voor beginners een klein stuk zachte steen (speksteen).

Kosten open atelier:

1 dagdeel 32,50
vanaf 3 dagdelen 27,50 per keer
extra voordelig: 8 dagdelen knipkaart 210,- (geldig tot één jaar na aankoop)

Eerstvolgende data (bij veel vraag kunnen nog data worden toegevoegd):

28 september
5, 9, 18, 19 en 30 oktober
2, 15, 16, 20, 30 november
11 en 14 december

Interesse?
Boek direct voor één of meerdere data Boetseren en Schilderen of voor Beeldhouwen of neem vrijblijvend contact met me op.

schilderen | studio KuMy | 2018

Loop je tijdens het werken vaak vast en weet je niet hoe je dat punt voorbij komt? Of vind je het juist zo lastig om te beginnen? Dan help ik je verder. Wil je weten waar nou echt je talenten liggen of waar je je nog in zou kunnen verbeteren? Ook daar kan ik je in begeleiden en adviseren. Misschien loop je af en toe tegen vragen aan als je zelfstandig aan het werk bent met beeldhouwen, boetseren of schilderen. Bij mij is het ook mogelijk dat je werk meeneemt waar je nog niet tevreden mee bent, dan kijken we samen hoe je er verder mee zou kunnen.