KUMY

kumy zaterdagatelier

boetseren en schilderen | studio KuMy | 2018

Het KuMy zaterdagatelier voor schilderen, boetseren en beeldhouwen.

Tijdens de Corona thuis aan het werk? Bekijk de aanbieding!

Ongeveer eens in de twee/drie weken is er een KuMy zaterdagatelier om te werken aan wat jij zelf graag zou willen maken, uitproberen of leren maken, basismaterialen en gereedschappen zijn aanwezig. De dagen zijn geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde omdat ik iedereen op zijn/haar eigen niveau begeleid.
Voordeel is je zit niet aan een cursus vast en je kunt 1 keer meedoen of zo vaak je wilt op de datum die jou past.
Het zaterdagatelier duurt van 10 tot 13 uur.
(Wil je de hele dag komen schilderen, boetseren of beeldhouwen, alleen of met een groepje, neem dan contact op voor de mogelijkheden.)

beeldhouwen | studio KuMy | 2017

De technieken zijn afhankelijk van de keuze van de deelnemer, dus van jou. Ik heb maximaal 5 plekken om te beeldhouwen en er zijn tegelijk maximaal 6 plekken om te boetseren en 3 plekken om te schilderen. Per keer is er een maximum aan 8 cursisten.

Toelichting

- Het zaterdagatelier is van 10.00 tot 13.00 uur
- Hele dagen zijn ook mogelijk, informeer hier gerust naar
- De zaterdagateliers zijn er ongeveer eens in de 3 weken
- Minimaal vier deelnemers totaal per datum
- Het is mogelijk een hele dag of paar dagen achter elkaar te werken en eventueel te overnachten in de regio, neem dan even contact op, dan maak ik een passend arrangement
- De kosten zijn inclusief, koffie, thee en wat lekkers en de basismaterialen en gereedschappen.
- Voor schilderen: papier, verf, kwasten, voor boetseren: gereedschap, klei (naar redelijkheid) en stookkosten (maximaal 1 keer) en voor beeldhouwen: gereedschap en voor beginners een klein stuk zachte steen (speksteen of albast).

Kosten zaterdagatelier:

1 zaterdag 30,-
2 zaterdagen 27,50 per keer
vanaf 3 zaterdagen 25,- per keer

Eerstvolgende data:

29 augustus, 12 en 26 september 2020
(data in oktober, november en december volgen later)

Interesse?
Boek direct één of meerdere data of neem vrijblijvend contact met me op.

schilderen | studio KuMy | 2018

Loop je tijdens het werken vaak vast en weet je niet hoe je dat punt voorbij komt? Of vind je het juist zo lastig om te beginnen? Dan help ik je verder. Wil je weten waar nou echt je talenten liggen of waar je je nog in zou kunnen verbeteren? Ook daar kan ik je in begeleiden en adviseren. Misschien loop je af en toe tegen vragen aan als je zelfstandig aan het werk bent met beeldhouwen, boetseren of schilderen. Bij mij is het ook mogelijk dat je werk meeneemt waar je nog niet tevreden mee bent, dan kijken we samen hoe je er verder mee zou kunnen.